مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پاورپوینت درس ششم فارسی هشتم ابتدایی مبحث آداب نیکان

    پاورپوینت درس ششم فارسی هشتم ابتدایی مبحث آداب نیکان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درس ششم فارسی هشتم ابتدایی مبحث آداب نیکان در قالب 9 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • دانلود پاورپوینت سنگ های رسوبی

    دانلود پاورپوینت سنگ های رسوبی پاورپوینت سنگ های رسوبی دانلود پاورپوینت سنگ های رسوبی پاورپوینت درباره سنگ های رسوبی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سنگ های رسوبی در قالب 54 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع…

  • انواع نظریه های شخصیت و پیشینه مدل های مبتنی بر بر تحلیل عوامل

    انواع نظریه های شخصیت و پیشینه مدل های مبتنی بر بر تحلیل عوامل رویکردهای شخصیت مدل پنج عاملی شخصیت انواع نظریه های شخصیت ابعاد و مولفه های شخصیت رویکردهای روانشناسی شخصیت رويکردهاي مختلف به مطالعه شخصيت مدل های مبتنی بر…

  • پاورپوینت آموزش نرم افزار SPSS

    پاورپوینت آموزش نرم افزار SPSS رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش نرم افزار SPSS جهت رشته آمار در قالب 151 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       واژه هاى…

  • پاورپوینت مبانی و ریشه های فساد اداری

    پاورپوینت مبانی و ریشه های فساد اداری پاورپوینت مبانی و ریشه های فساد اداری تحقیق مبانی و ریشه های فساد اداری مقاله مبانی و ریشه های فساد اداری مبانی و ریشه های فساد اداری بين المللي بودن مبارزه با فساد…

  • لخته ساز زیستی

    لخته ساز زیستی لخته ساز زیستی رفتن به سایت اصلی نمونه ترجمه لخته ساز زیستی  موثر، رمز کارآمد برای جداسازی بخش جامد و مایع لجن فعال شده ناشی از آب تصفیه شده است. کاهش ثبات فلاک می تواند با تنش…

  • پاورپوینت مهندسی نرم افزار 1 آزاد

    پاورپوینت مهندسی نرم افزار 1 آزاد پاورپوینت مهندسی نرم افزار آزاد پاورپوینت مهندسی نرم افزار پرسمن پاورپوینت مهندسي نرم افزار عاملی پاورپوینت مبانی مهندسی نرم افزار هدايت فر رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت  مهندسی نرم افزار1 آزاد جهت رشته…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارزیابی عملکرد بانک

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارزیابی عملکرد بانک مبانی نظری ارزیابی عملکرد بانک دانلود مبانی نظری ارزیابی عملکرد بانک دانلود پیشینه تحقیق ارزیابی عملکرد بانک پیشینه تحقیق ارزیابی عملکرد بانک ادبیات نظری ارزیابی عملکرد بانک فصل دوم پایان نامه ارزیابی…

  • پاورپوینت کلاس‌ بندی مجموعه داده‌ های ناهمگون با استفاده از سیستم‌ های مبتنی بر مدل چند عاملی

    پاورپوینت کلاس‌ بندی مجموعه داده‌ های ناهمگون با استفاده از سیستم‌ های مبتنی بر مدل چند عاملی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کلاس‌بندی مجموعه داده‌های ناهمگون با استفاده از سیستم‌های مبتنی بر مدل چند عاملی جهت رشته کامپیوتر در…

  • تزیینات معماری منازل مسکونی بعد از اسلام در ایران

    تزیینات معماری منازل مسکونی بعد از اسلام در ایران تزئینات معماری ایران تزیینات خانه های قاجار تزیینات خانه های پهلوی ویژگی معماری خانه های دوره پهلوی اثار معماری دوره پهلوی تزئینات معماری دوره پهلوی ویژگی معماری خانه های دوره قاجار…

  • پاورپوینت آشنایی با فیبر نوری و تاریخچه آن

    پاورپوینت آشنایی با فیبر نوری و تاریخچه آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با فیبر نوری و تاریخچه آن جهت رشته برق و الکترونیک و مخابرات در قالب 33 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و…

  • بررسی جهات مخففه مجازات در خصوص کودکان بزهکار و آثار آن مطابق با قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 و سایر قوانین

    بررسی جهات مخففه مجازات در خصوص کودکان بزهکار و آثار آن مطابق با قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 و سایر قوانین تعریف کیفیات مخففه کیفیات مخففه در قانون جدید کیفیات مخففه در قانون مجازات اسلامی تخفیف مجازات اطفال در نظام…

  • دانلود پاورپوینت تئوری های مدیریت پیشرفته

    دانلود پاورپوینت تئوری های مدیریت پیشرفته رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تئوری های مدیریت پیشرفته جهت رشته مدیریت در 58اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       هر رشته ای در…

  • مقاله رشته معماری و جغرافیا با عنوان روستای قوهه

    مقاله رشته معماری و جغرافیا با عنوان روستای قوهه دانلود مقاله رشته معماری و جغرافیا با عنوان روستای قوهه معرفی روستای قوهه به لحاظ موقعیت جغرافیایی و تقسیمات سیاسی بررسی ویژگیهای جمعیتی روستای قوهه سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعلق سازمانی 36 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعلق سازمانی 36 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه تعلق سازمانی مبانی نظری تعلق سازمانی پیشینه تحقیق تعلق سازمانی پیشینه داخلی تعلق سازمانی پیشینه خارجی تعلق سازمانی پیشینه پژوهش تعلق سازمانی پیشینه نظری…

  • پاورپوینت درس 5 مطالعات اجتماعی هشتم ابتدایی مبحث آسیب های اجتماعی و پیشگیری از آنها

    پاورپوینت درس 5 مطالعات اجتماعی هشتم ابتدایی مبحث آسیب های اجتماعی و پیشگیری از آنها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درس 5 مطالعات اجتماعی هشتم ابتدایی مبحث آسیب های اجتماعی و پیشگیری از آنها در قالب 38 اسلاید و…

  • پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه شادکامی نوجوانان

    پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه شادکامی نوجوانان کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه شادکامی نوجوانان مبانی نظری شادکامی نوجوانان پیشینه تحقیق شادکامی نوجوانان پیشینه داخلی شادکامی نوجوانان پیشینه خارجی شادکامی نوجوانان پیشینه پژوهش شادکامی نوجوانان پیشینه نظری…

  • دانلود پاورپوینت آموزش نرم افزار MATLAB (فصل سوم)

    دانلود پاورپوینت آموزش نرم افزار MATLAB (فصل سوم) پاورپوینت آموزش matlab دانلود پاورپوینت آموزش متلب پاورپوینت آموزش نرم افزار متلب دانلود پاورپوینت آموزش نرم افزار متلب رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش نرم افزار MATLAB (فصل سوم) جهت رشته…

  • دانلود پاورپوینت فناوری اطلاعات برای مديران

    دانلود پاورپوینت فناوری اطلاعات برای مديران پاورپوینت فناوری اطلاعات برای مديران پاورپوینت فناوری اطلاعات مدیران پاورپوینت مدیریت فناوری اطلاعات رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت فناوری اطلاعات برای مديران جهت رشته IT در قالب 31 اسلاید و با فرمت pptx…

  • مقاله رشته اقتصاد با عنوان مدل كلاسیك تورم در ایران ، روش همگرایی

    مقاله رشته اقتصاد با عنوان مدل كلاسیك تورم در ایران ، روش همگرایی تورم تورم در ایران مدل كلاسیك تورم ویژگی‌های اقتصاد ایران شاخص‌های مهم اقتصادی دانلود مقاله رشته اقتصاد با عنوان مدل كلاسیك تورم در ایران ، روش همگرایی…

  • دانلود پاورپوینت پردازش توزیعی پرس و جو

    دانلود پاورپوینت پردازش توزیعی پرس و جو پاورپوینت پردازش توزیعی پرس و جو پاورپوینت سیستم پردازش توزیعی پاورپوینت پردازش پرس و جو رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پردازش توزیعی پرس و جو  جهت رشته کامپیوتر در قالب 22 اسلاید…

  • پاورپوینت کتاب و درس برنامه سازی پیشرفته

    پاورپوینت کتاب و درس برنامه سازی پیشرفته پاورپوینت برنامه سازی پیشرفته چیست پاورپوینت سوالات برنامه سازی پیشرفته 1 پاورپوینت جزوه درس برنامه سازی پیشرفته رشته کامپیوتر پاورپوینت دانلود برنامه سازی پیشرفته رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب و درس…

  • پاورپوینت بررسی انواع روش های پرداخت در تجارت بین الملل

    پاورپوینت بررسی انواع روش های پرداخت در تجارت بین الملل کلمات کلیدی : پاورپوینت بررسی انواع روش های پرداخت در تجارت بین الملل تحقیق روش های پرداخت در تجارت بین الملل انواع روش های پرداخت در تجارت بین الملل مهم…

  • پاورپوینت ناهنجاری های مادرزادی مهره ها

    پاورپوینت ناهنجاری های مادرزادی مهره ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ناهنجاری های مادرزادی مهره ها جهت رشته ی پزشکی در قالب 86 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • گرافیك سنتی، گرافیك نوین

    گرافیك سنتی، گرافیك نوین گرافیك سنتی گرافیك نوین دانلود پایان نامه گرافیك سنتی دانلود پایان نامه گرافیك نوین دانلود پایان نامه رشته هنر رفتن به سایت اصلی دانلود پایان نامه رشته گرافیک و هنر با عنوان گرافیك سنتی، گرافیك نوین…

  • پایان نامه مکانیزم ها و سیستم های حاکمیت شرکتی

    پایان نامه مکانیزم ها و سیستم های حاکمیت شرکتی کلمات کلیدی : مکانیزم های حاکمیت شرکتی سیستم های حاکمیت شرکتی حاکمیت شرکتی در ایران پایان نامه حاکمیت شرکتی تاریخچه و اهمیت حاکمیت شرکتی رفتن به سایت اصلی این پایان نامه…

  • پاورپوینت مبدا اوليه يونجه

    پاورپوینت مبدا اوليه يونجه پاورپوینت مبدا اوليه يونجه دانلود پاورپوینت مبدا اوليه يونجه تحقیق در مورد پاورپوینت مبدا اوليه يونجه پاورپوینت مبدا اوليه يونجه انواع آن کشاورزی یونجه بذر کاشتن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مبدا اوليه يونجه جهت…

  • پاورپوینت اختلالات کنترل تکانه

    پاورپوینت اختلالات کنترل تکانه پاورپوینت اختلالات كنترل تكانه شديد پاورپوینت اختلالات کنترل تکانه چیست پاورپوینت اختلال کنترل تکانه در dsm 5 پاورپوینت اختلال کنترل تکانه ای پاورپوینت اختلال کنترل تکانه شدید پاورپوینت اختلالات كنترل تكانه پاورپوینت درمان اختلال کنترل تکانه…

  • پاورپوینت حسابداری فعالیت های کشاورزی

    پاورپوینت حسابداری فعالیت های کشاورزی دانلود پاورپوینت حسابداری فعالیت های کشاورزی تحقیق درباره ی پاورپوینت حسابداری فعالیت های کشاورزی پاورپوینت حسابداری فعالیت های کشاورزی و انواع آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت حسابداری فعالیت های کشاورزی جهت رشته حسابداری…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق حضور ذهن

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق حضور ذهن مبانی نظری حضور ذهن ادبیات نظری حضور ذهن چارچوب نظری حضور ذهن فصل دوم پایان نامه حضور ذهن دانلود مبانی نظری حضور ذهن پیشینه حضور ذهن پیشینه تحقیق حضور ذهن پیشینه داخلی حضور…

  • پاورپوينت راهنمايی و توصيه های کاربردی جهت آغاز فعاليت پرورش شترمرغ دامپروری

    پاورپوينت راهنمايی و توصيه های کاربردی جهت آغاز فعاليت پرورش شترمرغ دامپروری پاورپوینت پرورش شترمرغ دانلود پاورپوینت پرورش شترمرغ پاورپوینت درباره پرورش شترمرغ پاورپوینت در مورد پرورش شترمرغ پاورپوینت پرورش شتر مرغ پاورپوینت در مورد پرورش شتر مرغ دانلود پاورپوینت…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق وفاداری مشتری به برند

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق وفاداری مشتری به برند مبانی نظری وفاداری مشتری به برند دانلود مبانی نظری وفاداری مشتری به برند پیشینه تحقیق وفاداری مشتری به برند ادبیات نظری وفاداری مشتری به برند فصل دوم پایان نامه وفاداری مشتری…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های علمی اخلاق 81 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های علمی اخلاق 81 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری اخلاق پیشینه تحقیق اخلاق مبانی نظری نظریه های اخلاق پیشینه تحقیق نظریه های اخلاق مبانی نظری نظریه های علمی اخلاق فصل دوم پایان نامه…

  • پاورپوینت انواع جانوران بی مهره

    پاورپوینت انواع جانوران بی مهره پاورپوینت جانوران بی مهره کدامند پاورپوینت جانوران بی مهره دریایی پاورپوینت جانوران بي مهره پاورپوینت جانوران بی مهره تحقیق پاورپوینت جانوران بی مهره چیست رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت انواع جانوران بی مهره جهت…

  • پاورپوینت ترمیم در سیستمهای توزیع شده

    پاورپوینت ترمیم در سیستمهای توزیع شده رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ترمیم در سیستمهای توزیع شده جهت رشته مدیریت در قالب 36 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش        …